En av regionens største entreprenører

I over 60 år har Øijord & Aanes Entreprenørforretning AS hatt sitt virke i Mo i Rana og har fra starten av utviklet seg i takt med tiden, omstillingsprosessen i Rana kommune samt kundenes behov.

Bakgrunn

Øijord & Aanes Entreprenørforretning AS er et datterselskap av Øijord og Aanes AS, og er en familiebedrift som i dag drives av 3. generasjon. Vi er samlet over 200 ansatte fordelt på forskjellige fagområder.

Øijord & Aanes AS' datterselskapers hovedområder:

Entreprenørvirksomhet
Service
Forurenset grunn
Industriavfall
Eiendom
Spesialtransport
Kraft

Øijord & Aanes Entreprenørforretning AS

Vi er 60 ansatte pr. 2012 og vi utfører tradisjonelle maskinentreprenøropgaver som kommunaltekniske anlegg, veibygging, massetransport, fjellarbeid, tunneldrift, oppbygging av boligfelt samt andre typer grunnarbeider.

Vi har eget steinbrudd med grus, pukk og masseproduksjon i alle fragmenteringer.

Øijord & Aanes Entreprenørforretning AS har sentral godkjenning i høyeste tiltaksklasse.

Kunnskap

Ved å fremstå som profesjonell i et marked hvor konkurrentene er mange, har vi klart å opprettholde gode kunderelasjoner. Vår filosofi ligger godt forankret i alle våre medarbeidere som trekker i de samme spakene: fleksibilitet - fagkunnskap - kvalitet.

Hos oss finner du fagfolk som er spesialiserte innenfor sine områder, som kjenner maskinene og materialene fullt ut. Å investere i riktig kunnskap er en forutsetning for å kunne utføre oppdragene. Sammen med vår moderne maskinpark er dette avgjørende for kvaliteten.

Gjennom solid samarbeid med våre leverandører, konsulenter, byggherrer og kunder, har vi lykkes i å befeste vår posisjon som en trygg samarbeidspartner.

Maskiner

Verktøy og maskinelt utstyr er en viktig del av jobben. Vi har hele tiden prioritert investeringer i godt verktøy, kjøretøyer og maskiner. Dette bidrar til at arbeidene kan utføres raskt og presist. Vi disponerer en fullverdig maskinpark bestående av hjullastere, gravemaskiner, komprimeringsutstyr, borreutstyr, lastebiler, knusverk og en rekke spesialmaskiner.

Vi har et eget verksted med dyktige og fleksible fagfolk som utfører reparasjoner og overhalinger på maskinparken.

Våre medarbeidere kan i samspill med anleglsmaskinene påta seg et vidt spekter av arbeid.

Kundetilfredshet

Skikkelig grunnarbeid krever spesialkompetanse og riktige maskiner. Dette er grunnpilaren som vi bevisst har satset på siden starten. For oss handler det om å forene kapasitet og kvalitet i alle oppdrag. VI arbeider daglig med å holde optimal effektivitet og kvalitet i alt vi gjør. Bedriftens kvalitetssystem gir våre kunder visshet om at vi legger vekt på å oppfylle kundens ønsker og behov - at lave kostnader og økt kundetilfredshet er viktige elementer i vår bedrift.

Det er sluttresultatet som avgjør og kunden som bestemmer om prosjektet er vellykket.

> REFERANSEPROSJEKTER